Цялостни решения за Вашият бранд

Имате идея за рекламата на Вашата фирма?

Нека заедно я направим реална.

Имам над 12 годишен опит в сферата на предпечатната подготовка, графичния дизайн, ретуш на снимки и уеб дизайна. Благодарение на това съм запознат с последните тенденции и изисквания в графичния и уеб дизайн.
От няколко години се занимавам и с SEO оптимизация на уеб сайтове и продуктова фотография.
С всичките тези познания в областта на рекламата и дизайна мога да предложа на своите клиенти работа само с един човек за тяхната реклама, независимо каква е тя. ОТ изработката на логото и фирмената идентичност до брандирането на автопакра и магазините им и т.н.
Отдавам се изцяло на възложените ми проекти и задачи, като работата ми е бърза, качествена и прецизна.
Това от своя страна води до доволни клиенти, а крайната цел е името те да са доволни от крайния резултата на проекта.

Image

Малко цифри

0

Завършени проекти

Голяма част от завършените от мен проекти

0

Създадени сайта

Създадените от мен сайтове са онлайн магазини, портали, фирмени сайтове и сайтове визитки.

0

Рекламни материали

Част от създадените от мен рекламни материали, за различни кампании и клиенти.

0

Дизайна на лога

Създадени от мен лога за различни фирми и събития


Образование и курсове

  • 2004 – Завършване ТДВА-София, специалност „Вътрешна Архитектура
  • 2005 – Графичен дизайн – Технически университет София
  • 2008 – Полиграфия – Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография
  • 2015 – Photoshop – Софтуерен университет
  • 2016 – Drupal Site Building – Софтуерен университет
  • 2016 – Digital Marketing and SEO – Софтуерен университет
  • 2016 – 3D Анимация за игралната индустрия- Софтуерен университет
  • 2016 – Основи на дигитален маркетинг – Google

Лични умения

95% / Photoshop

80% In Design

80% / Illustrator

90% / MS Office

60% / Corel Draw

30% / 3D Max

Предимства

Какво ми дава предимство пред другите дизайнери.

Идеи

След споделянето на конкретната задача, давам своето професионално мнение и идеи за постигане на оптимален резултат от рекламния материал.

Отговорност

Към всеки един проект се отнасям напълно отговорно и сериозно, за да остане доволен клиента от крайният резултат.

Скорост

Стремя се да работя възможно най-бързо по зададена задача, за да спазя срока на своите клиенти и те да бъдат доволни.

Деси Бабанска

Здравейте, Искам да споделя своите впечатления от работата на Никифор Стоянов. Изготви сайт на нашата фирма за стоматологично събитие. Бързо, адекватно и с професионално отношение. Дава кратки и ясни решения. Комуникацията с него е лека и ефективна. Препоръчвам горещо на всичките си приятели. Адмирации!

Деси Бабанска / MB Consult 2000 LTD

Валерия

Искам да изразя изключително позитивното впечатление от професионализма и любезното отношение, проявено от Никифор. Изработеният от него сайт, надхвърли очакванията ми. Благодарна съм за добритe съвети за подръжката и развитието му. Постигнатите резултати в изключително кратък интервал от време са наистина добри! С удоволствие мога да го препоръчам на всички, които се нуждаят от професионалист в тази област!

Валерия / Arlekinobg.com

Георгиева

С настоящата референция изразяваме благодарността си към НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ, за професионализма и уменията му за работа със специфични изисквания. С НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ работихме от септември до декември 2016г. През този период на съвместна ни работа изработихме визуалната идентичност и графичния дизайн на рекламни материали за наш партньор, както и корпоративен уеб сайт. Той допринесе за иновативната му визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите. Получихме изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. С притежавания професионален опит, креативност и отговорно изпълнение на поставените задачи, НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Георгиева / Интермедия

Мария Божилова

Настоящата референция е издадена от „ТИАМО КОНСУЛТ“ и е изготвена в резултат на професионалната и компетентна работа на Никифор Стоянов.Познаваме работата му повече от 10 години, като през целия период освен развитие и усъвършенстване, използва креативност, която ни помага при избор на дизайнерско решение.Никифор обича работата си, а изработеното с желание носи успех.Опитайте от успеха на Фори.

Мария Божилова / Тиамо

Алексей Анев

Ползвам дизайнерските услуги на Никифор Стоянов от 2015г. Изключително адекватно поведение от негова страна. Действа бързо, разбира лесно и спазва зададените срокове. Ако мога да говоря за летва на очакване, няма да се поколебая да кажа, че не само я покрива, а почти винаги надминава очакванията ми. Макар да е външен изпълнител, работи с нас така лесно и удобно, сякаш е част от нашата фирма или е в нашият офис. Не е трудно да подада добра препоръка, истината е всъщност, че зад историята на нашата съвместна дейност стоят вече силни аргументи и реализирани проекти, които всеки, който иска да погледне може да го направи. В заключение, искам да кажа, че когато делата говорят сами за себе си, всичко изписано или казано преминава на заден план. Сърдечно благодарим за оказаната подкрепа и реализираните графични проекти! Продължавай все така! Обичай работата си и дръж верният курс. Не е трудно да си най-добрият… просто всеки ден се стреми към това!

Алексей Анев / Фойерверки Торнадо

Кристина Кирилова – Управител

“Нашите клиенти са лекари- стоматолози и кардиолози. Това са хора, които имат нужда от качествена и конкретна информация. Често добавяме актуализации и допълнения, защото новостите в нашата област са ежедневие. Изработката и поддръжката на сайта за един такъв бизнес трябва да е поверена на професионалист. Фори разбра точно какво ни е нужно и го изпълни, като дори надхвърли очакванията ни. Бих споделила, че е четвърти уеб дизайнер, към който се обръщаме и пети няма да има.”

Кристина Кирилова – Управител / ЛабТехнолоджи

Радослав Борисов – Личен треньор и мотиватор

Никифор Стоянов, повече познат като Фори е изключително трудолюбив професионалист в графичният и уеб дизайна! Съвместно с него през годините имаме планирани и осъществени много проекти за фирмата, в която бяхме колеги. Винаги е бил отзивчив и деен в работата си. Преди две години започнах свой проект и първия човек, за който се сетих, за да реализирам плановете си беше Фори. Креативността и отзивчивостта му не оставиха съмнение в мен, че съм взел правилното решение да доверя разработването на проектите си на Фори! Препоръчвал съм го и на други мои познати и те също са доволни от свършената работа и не на последно място от начина, по който е изпълнена! Благодарен съм, че го познавам и мога да го препоръчам с чиста съвест!

Радослав Борисов – Личен треньор и мотиватор

Мартин Златев – Управител

Много сме доволни от съвместната ни работата с Никифор. Получихме изключително професионално и компетентно съдействие от работата ни с него. Креативен е, дава много добри идеи и работи бързо. Препоръчваме ме го специално на тези, които държат на качеството и коректността.

Мартин Златев – Управител / Сентръл Акаунтинг ООД

Клиенти

Ако искате да работим заедно моля

Свържете се с мен

top