Факта, че живеем във едно силно развито технологично време прави задължително използването на реклама в интернет пространството. Дизайна на добре изглеждащ и функциониращ сайт е препоръчителен, за да не отблъсне или разубеди посетителите му. Поддръжката и обновяването на Вашият сайт с нова информация създава впечатлението за добро развитие на бизнеса Ви. В света на социалните мрежи рекламата в тях е лесно решение за популяризиране на дейността и сайта Ви с достигане до голям брой потребители. Банерите в интернет са още едно рекламно средство за Вашият сайт и бизнес.

Предлагам на вниманието Ви услугите предлагани от мен в сферата на уеб дизайна.

Дизайн и изработка на статичен уеб сайт

Статичният сайт представлява сайт визитка, който има за цел да запознае потребителите с дейността Ви. Подходящ за хора с малко отделени средства за реклама в интерент. Предлагам рационален и изчистен дизайн на сайта, в който няма да може да се добавя съдържание или допълнителна информация. Практичността на този сайт е, че представя цялата нужна информация на една единствена страница.

Дизайн и изработка на малък фирмен уеб сайт или блог

Лесна и опростена система за управление на съдържанието с приятен и лесен за употреба администраторски панел. Надеждна и подходяща платформа за изграждането на фирмени сайтове или блогове. Предлагам Ви дизайн изработка и настройка на сайта Ви, както и неговата поддръжка.

Дизайн и изработка на корпоративен уеб сайт

Дизайна и изработката на Вашият сайт с тази платформа Ви гарантира: надеждност, сигурност и лесна администрация с множество опции за различни добавки и модули. Идеалното решение за Вашият сайт и бизнес в интернет пространството. Подходящ за фирмени сайтове, каталог сайтове, новинарски сайтове и др. Предлагам дизайн изработка, настройка и поддръжка на Вашият сайт.

Дизайн и изработка на уеб магазин

Дизайн и изработка на уеб магазини и тяхната поддръжка. С тази система за управление на съдържанието лесно и бързо, може да продавате Вашите стоки онлайн. Опростената администрация позволява добавянето, премахването или коригирането на продуктите Ви.

Дизайн и изработка на уеб баннери

Банерите са чудесен инструмент за рекламиране в интернет. Предлагам дизайн и изработка на уеб банери, Google банери и Facebook банери с всякакви размери съобразени с Вашите изисквания и желания.

Поддръжка на Facebook страници

Все повече хора започват рекламирането в социалната мрежа Facebook, затова предлагам изработка и поддръжка на Facebook страница за Вашата фирма.

Save

Save

top