Всичко нужно за Вашата реклама на едно място.

Рекламата е едно от най-важните неща за Вашият бизнес. С предлаганите от мен услуги в сферата на предпечата,фотографията, графичния и уеб дизайн, няма нужда да търсите различни изпълнителни за всяка една задача. Целта на предлаганите от мен услуги е да Ви спестят време и нерви в търсенето на изпълнител за Вашата реклама.
Мога да Ви предложа следните графични и уеб услуги:

Уеб дизайн

Изработка и дизайн на динамични, статични уеб сайтове и онлайн магазини.

Лого дизайн

Изработка на векторни бранд лога и фирмена идентичност.

Фотография

Продуктова и сесийна фотография. Обработка и изрязване на изображения.


Предимства:

  • Бърза изработка и спазване на поставените срокове
  • Професионална консултация за Вашият проект
  • Спестявате време при комуникация само с един изпълнител
  • Получавате интересна и атрактивна реклама
  • Уникален графичен и уеб дизайн.

Най-чести проекти

Защо да изберете мен ?

С професионалният си опит от над 12 години в сферата на рекламата мога да предложа цялостната реклама за Вашата фирма.

Това би Ви спестило нерви и време при поставянето на задачи на различни агенции или изпълнители. Само с едно задание може да получите цялостната реклама и фирмена идентичност за Вашата фирма или услуга.

Виж всички проекти


Валерия

Искам да изразя изключително позитивното впечатление от професионализма и любезното отношение, проявено от Никифор. Изработеният от него сайт, надхвърли очакванията ми. Благодарна съм за добритe съвети за подръжката и развитието му. Постигнатите резултати в изключително кратък интервал от време са наистина добри! С удоволствие мога да го препоръчам на всички, които се нуждаят от професионалист в тази област!

Валерия / Arlekinobg.com

Георгиева

С настоящата референция изразяваме благодарността си към НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ, за професионализма и уменията му за работа със специфични изисквания. С НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ работихме от септември до декември 2016г. През този период на съвместна ни работа изработихме визуалната идентичност и графичния дизайн на рекламни материали за наш партньор, както и корпоративен уеб сайт. Той допринесе за иновативната му визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите. Получихме изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа. С притежавания професионален опит, креативност и отговорно изпълнение на поставените задачи, НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Георгиева / Интермедия

Мария Божилова

Настоящата референция е издадена от „ТИАМО КОНСУЛТ“ и е изготвена в резултат на професионалната и компетентна работа на Никифор Стоянов.Познаваме работата му повече от 10 години, като през целия период освен развитие и усъвършенстване, използва креативност, която ни помага при избор на дизайнерско решение.Никифор обича работата си, а изработеното с желание носи успех.Опитайте от успеха на Фори.

Мария Божилова / Тиамо

Алексей Анев

Ползвам дизайнерските услуги на Никифор Стоянов от 2015г. Изключително адекватно поведение от негова страна. Действа бързо, разбира лесно и спазва зададените срокове. Ако мога да говоря за летва на очакване, няма да се поколебая да кажа, че не само я покрива, а почти винаги надминава очакванията ми. Макар да е външен изпълнител, работи с нас така лесно и удобно, сякаш е част от нашата фирма или е в нашият офис. Не е трудно да подада добра препоръка, истината е всъщност, че зад историята на нашата съвместна дейност стоят вече силни аргументи и реализирани проекти, които всеки, който иска да погледне може да го направи. В заключение, искам да кажа, че когато делата говорят сами за себе си, всичко изписано или казано преминава на заден план. Сърдечно благодарим за оказаната подкрепа и реализираните графични проекти! Продължавай все така! Обичай работата си и дръж верният курс. Не е трудно да си най-добрият… просто всеки ден се стреми към това!

Алексей Анев / Фойерверки Торнадо

Кристина Кирилова – Управител

“Нашите клиенти са лекари- стоматолози и кардиолози. Това са хора, които имат нужда от качествена и конкретна информация. Често добавяме актуализации и допълнения, защото новостите в нашата област са ежедневие. Изработката и поддръжката на сайта за един такъв бизнес трябва да е поверена на професионалист. Фори разбра точно какво ни е нужно и го изпълни, като дори надхвърли очакванията ни. Бих споделила, че е четвърти уеб дизайнер, към който се обръщаме и пети няма да има.”

Кристина Кирилова – Управител / ЛабТехнолоджи

Радослав Борисов – Личен треньор и мотиватор

Никифор Стоянов, повече познат като Фори е изключително трудолюбив професионалист в графичният и уеб дизайна! Съвместно с него през годините имаме планирани и осъществени много проекти за фирмата, в която бяхме колеги. Винаги е бил отзивчив и деен в работата си. Преди две години започнах свой проект и първия човек, за който се сетих, за да реализирам плановете си беше Фори. Креативността и отзивчивостта му не оставиха съмнение в мен, че съм взел правилното решение да доверя разработването на проектите си на Фори! Препоръчвал съм го и на други мои познати и те също са доволни от свършената работа и не на последно място от начина, по който е изпълнена! Благодарен съм, че го познавам и мога да го препоръчам с чиста съвест!

Радослав Борисов – Личен треньор и мотиватор

Мартин Златев – Управител

Много сме доволни от съвместната ни работата с Никифор. Получихме изключително професионално и компетентно съдействие от работата ни с него. Креативен е, дава много добри идеи и работи бързо. Препоръчваме ме го специално на тези, които държат на качеството и коректността.

Мартин Златев – Управител / Сентръл Акаунтинг ООД

Клиенти

top