Едно от най-честите желания на всеки клиент, който си поръчва изработката на уеб сайт е той да е на челните позиции в Google.

За да се постигне този резултата е необходима SEO оптимизация на самият сайт. Оптимизацията не е толкова лесно нещо, влияе се от няколко критерии и трябва определено време Google да Ви класира на предни страници.

Едно от най-важните неща е подбора на точните ключови думи, уникалност на съдържанието и добре разписани мета тагове, за да може сайта да се чете добре от търсещите машини. Именно поради тази причина, преди започването на СЕО оптимизацията старателно проучвам сайтовете класирани по зададените ключови думи и след анализ на конкурентите се обмисля структурата на сайта за неговата добра оптимизация.

Друг важен фактор е самият сайт да не е тежък, да се зарежда бързо, да е с добра навигация и не на последно място да е с мобилна версия. При създаването на сайтове от мен се съобразявам с тези неща, както се правят тестове за скорост и преглед на всички устройства. Това спомага за по-бързата индексация от Google.

top