Изработка на сайт за модна къща „Одета“

Уеб дизайн и изработка на сайт за модна къща "Одета". Сайта е насочен към бъдещите булки и абитуриентки. С лесната си навигация и добре описаните категории и модели бързо могат да се разгледат предлаганите рокли от модната къща. Цветовете при изработката на сайта са съобразени с логото и желанието на клиента. Уеб сайта разполага с мобилна версия, за да може да бъде бързо откриван дори и от мобилните устройства с Интернет. Сайта е оптимизиран за по-бързо зареждане във всички браузъри и устройства от които ще бъде отворен, всички изображения в него също са оптимизиране за бързо зареждане. Клиента се довери и за пълната СЕО оптимизация за по-добри резултати в гоогле търсене, с главна цел челните места без платена реклама.

Уеб сайт за фотографски курс

Изработка и графичен дизайн на уеб сайт за фотографски курс. Сайта има за цел да запознае хората желаещи да научат първите стъпки във фотографията. Уеб страницата разполага с информация за самият курс и лектора, програма за предстоящите курсове както и форма за регистрация в самият курс.

Рекламна кампания игра

Графичен и уеб дизайн на промоционална кампания с продажба на авточасти от макрата IR. Капманията включва изработката на плакати, скреч карти с награди и кодове, както и сайт за регистрацията на кодовете.

Изработка сайт за услуги

Графичен и уеб дизайн на сайт предлагащ  туристически услуги. Сайта е предназначен за руски туристи и за тази цел е мултиезичен, като има руска, английска и българска версия. Поради спецификата на услугите, които са за летния или зимния туристически сезон, сайта е разделен на две единият е за лятото, а другият за зимата.

Изработка на сайт за авио обезщетения

Изработка на сайт за обезщетения при закъснял или отменен полет. Сайта има изградени форма за различните казуси като има поле за подпис и при изпращането на претенцията автоматично се генерира pdf пълномощно с информацията на конкретния случай.

Изработка на сайт и онлайн офис

Изработка на уеб сайт за „Център за психосоциална и физикална рехабилитация на лица с множествена склероза“ В сайта има информация за дейността на центъра, както и видео презентацията му. В онлайн офиса има възможност за качване на документи, създаване на задачи и други опции.

vrati-portal.com

Сайта има за цел да запознае клиентите на фирмата с продуктите си. За по-лесна навигация самите продукти са разделени в категории и серии, по този начин потребителя достига бързо и лесно до желаният модел. В страницата на всеки модел врата има подробно описание и цена. В сайта има страници с подробна информация за всеки един вид врата предлаган от фирмата. Страницата за контакт разполага с карта за по-лесна ориентация, както и точен адрес и контактна информация.

1 2 3 4
top