Изработка на сайт за модна къща „Одета“

Уеб дизайн и изработка на сайт за модна къща "Одета". Сайта е насочен към бъдещите булки и абитуриентки. С лесната си навигация и добре описаните категории и модели бързо могат да се разгледат предлаганите рокли от модната къща. Цветовете при изработката на сайта са съобразени с логото и желанието на клиента. Уеб сайта разполага с мобилна версия, за да може да бъде бързо откриван дори и от мобилните устройства с Интернет. Сайта е оптимизиран за по-бързо зареждане във всички браузъри и устройства от които ще бъде отворен, всички изображения в него също са оптимизиране за бързо зареждане. Клиента се довери и за пълната СЕО оптимизация за по-добри резултати в гоогле търсене, с главна цел челните места без платена реклама.

Изработка на флаер А5

Графичен дизайн и предпечатна подготовка на флаер с размер А5 за рекламна кампания на дентална клиника DaVinchi. Дизайна на флаера е съобразен с корпоратирната идентичност на клиниката. Като са вкарани елементи от цялостният бранд, както и подробен текст за самата клиника.

Уеб сайт за фотографски курс

Изработка и графичен дизайн на уеб сайт за фотографски курс. Сайта има за цел да запознае хората желаещи да научат първите стъпки във фотографията. Уеб страницата разполага с информация за самият курс и лектора, програма за предстоящите курсове както и форма за регистрация в самият курс.

Рекламна кампания игра

Графичен и уеб дизайн на промоционална кампания с продажба на авточасти от макрата IR. Капманията включва изработката на плакати, скреч карти с награди и кодове, както и сайт за регистрацията на кодовете.

Изработка на плакат

Графичен дизйан на плакат за министерството на замеделието, храните и горите. Клиента зададе задача да се пресъзде векторно лого на техен проект под формата на житни класове в полето.

1 2 3 10
top