Рекламна кампания игра

Графичен и уеб дизайн на промоционална кампания с продажба на авточасти от макрата IR. Капманията включва изработката на плакати, скреч карти с награди и кодове, както и сайт за регистрацията на кодовете.

Графичен дизайн на каталог за врати

Графичен дизайн на каталог с размер А5 за фирма занимаваща се с производство на входни и интериорни врати. В каталога са показани моделите входни врати собствено производство на фирмата, както и техните текстове и пълни характеристики на дадените модели врати.

Дизайн на кутия за сладки

Графичен дизайн и предпечатна подготовка на кутии за сладки и солени био продукти. Изработване на две щанци за самите кутии, които са в два размера според грамажа на продуктите. Кутиите са изработени от био хартия, за да подчертае био продуктите. Предпечатната подготовка на кутиите е съобразена с критериите и изискванията на клиента. Всяка кутия има […]

Графичен дизайн на брошура А4

Графичен дизайн и предпечат на брошура А4 с един биг за автомобилни смазочни продукти FUCSH. В брошурата има описание за самата фирма, както и за иноваторската им технология при моторните масла и естествено предлаганите продукти с пояснителни текстове и спецификации.  

1 2 3
top