Изработка на флаер А5

Графичен дизайн и предпечатна подготовка на флаер с размер А5 за рекламна кампания на дентална клиника DaVinchi. Дизайна на флаера е съобразен с корпоратирната идентичност на клиниката. Като са вкарани елементи от цялостният бранд, както и подробен текст за самата клиника.

Уеб сайт за фотографски курс

Изработка и графичен дизайн на уеб сайт за фотографски курс. Сайта има за цел да запознае хората желаещи да научат първите стъпки във фотографията. Уеб страницата разполага с информация за самият курс и лектора, програма за предстоящите курсове както и форма за регистрация в самият курс.

Рекламна кампания игра

Графичен и уеб дизайн на промоционална кампания с продажба на авточасти от макрата IR. Капманията включва изработката на плакати, скреч карти с награди и кодове, както и сайт за регистрацията на кодовете.

Изработка на плакат

Графичен дизйан на плакат за министерството на замеделието, храните и горите. Клиента зададе задача да се пресъзде векторно лого на техен проект под формата на житни класове в полето.

Графичен дизайн на календар А3

Графичен дизайн и предпечат на многолистов календар с размер А3, за благотворителна кампания на фондация "Успели българи дават личен пример". Календара е изработен от 14 страници, като включва заглавна страница 12 месеца за 2018 година, както и януари месец за 2019. На всяка страница на календара е показана известна личност с лично послание и съответните дати за месеца.

1 2 3 8
top