Графичен дизайн

Графичният дизайн е свързан пряко с печатната реклама, която сама по себе си е практична и лесна за усвояване от Вашите бъдещи и настоящи клиенти. Печатната реклама е разнообразна по форма и вид, като най-честите такива са :

Печатана реклама е една от най-практичните и лесни за разбиране от клиентите заради своята разнообразност от форма и вид на изделия. Предлагам на Вашето внимание услугите предлагани от мен в печатната реклама:

Дизайн на брошури и дипляни

Брошурата е един от най-добрите рекламни инструменти. С една добре оформена и подредена брошура Вие рекламирате, директно в ръцете на Вашият клиент. Една брошура трябва да е ясно и съкратено съдържание, но в същото време да предоставя нужната информация по интересен за човека дизайн и приятна визия, така че той да не я захвърли в близкият кош. Дизайна на една брошура или дипляна изисква професионално, отговорно и иновативно представяне, което мога да Ви предложа.

Дизайн на брошури и дипляни

Дизайн на листовки и флаери

Флаерите и листовките са най-бързият и ефективен начин Вашата реклама да достигне до Вашите клиенти. Дали представяте продукт или услуга, листовките са един от важните елементи при представянето на Вашата дейност. Креативният и професионален дизайн на флаера или листовката може да Ви спечели много нови клиенти, само заради доброто си оформление. Точно насочената и най-вече – добре визуализираната информация, въздейства много по-ефикасно и по-продуктивно от всеки друг тип реклама. Гарантирам Ви креативен дизайн и визия на Вашите листовки и флаери.

Дизайн на листовки и флаери

Дизайн на каталози

Дизайнът на Вашия каталог е много важен за представянето на Вашите продукти или услуги. Каталозите трябва да са с професионален дизайн, за да вдъхват професионализъма на Вашият бизнес. Дизайнът на Вашия каталог, изработен от мен, ще има професионален вид в правилната насоченост и издържана визия съобразена с фирмената Ви идентичност и лесен за възприемане дизайн.

Дизайн на каталози

Фирмена идентичност

Фирмена Ви идентичност е може би най-важната част от Вашия бизнес. Дизайнът на Вашата фирмена идентичност трябва да бъде запомнящ се и атрактивен в бързо променящата се маркетингова среда. Фирмената идентичност е и Вашата връзка с клиента – независимо дали сте прохождаща компания или сте фактор във Вашия бранш, идентичността Ви е това, с което Ви свързват клиентите. Предлагам Ви дизайн на Вашата фирмена идентичност, с който да се представите по най-добрият начин пред Вашите клиенти и партньори.

Фирмена идентичност

Дизайн на визитки

Визитката е това, което напомня за Вас след среща или презентация пред клиенти и партньори. Дизайнът на Вашата визитка трябва да вдъхва увереност, доверие и сигурност във Вашите клиенти и партньори. Визитката е Вашата заявка за добър бизнес,а мога да Ви предложа дизайн на визитка, с която да се покаже открито Вашия професионализъм и да Ви представим подобаващо пред партньори и клиенти.

Дизайн на визитки

Дизайн на пликове, бланки и папки

Неразделна част от Вашата бизнес идентичност е и дизайна на фирмената Ви бланка или папка. Цялостната фирмена идентичност, е едно добро начало при поставяне основите на взаимно доверие между Вас и Вашите партньори и клиенти. Успешният бизнес не се състои само от кореспонденцията, но тя е основна част в комуникацията с Вашите партньори и клиенти. Точно за това, Ви предлагам да изготвя за Вас цялостен дизайн на Вашата фирмена идентичност, която да подчертава Вашия професионализъм и да залага на доверие в партньорите и клиентите Ви.

Дизайн на пликове, бланки и папки

Дизайн на плакати

В забързаното ежедневие не всеки отделя внимание на рекламните плакати, които го заобикалят. Това е основната причина да предлагам изработка и дизайн на плакати, които да грабнат потребителя и вниманието му с точна насоченост на рекламираният продукт или услуга предлагана от Вас. С креативен и запомнящ се дизайн на Вашият плакат, ще привлечете погледите и вниманието на повече клиенти.

Дизайн на плакати

Дизайн на календари

Самият календар сам по себе си е един уникален и траен елемент от цялостната Ви реклама, който рекламира бизнеса или продуктите Ви през цялата година. Поради тази причина не пренебрегвайте дизайна на календара Ви, нека той бъде изработен съобразно с фирмената Ви идентичност и сферата на Вашите услуги и продукти. Предлагам Ви дизайн на работни календари, настолни календари, джобни календари и многолистови календари.

Дизайн на календари

Дизайн на опаковки

Дизайнът на опаковката на Вашият продукт е основната част от представянето и възприемането му. Креативното мислене и отличаващ се дизайн са много важни при представянето на даденият продукт. Професионалният и приятен дизайн на опаковката цели да привлече клиента и той да избере именно Вашият продукт. За да бъде идеална опаковката трябва, не само да бъде с идеен дизайн и форма, но и да е напечатана професионално, за това са нужни и познания в печатния процес, които мога да Ви предложа.

Дизайн на опаковки

Дизайн на менюта

Дизайна на самото менюто трябва да е в тон с атмосферата на заведението Ви, но и да е практичен и четлив за самите посетители. Професионалният дизайн на менюто цели да улесни Вашите клиенти в избора им и да не останат подведени от него. Доверете ми се за дизайна на Вашето меню и няма да бъдете разочаровани.

Дизайн на менюта

Страниране

Странирането е процеса на позициониране на вече набраните текстове, формули, таблици, фигури и чертежи в страниците на вашето печатно изданието. Съдържанието се поставя страница по страница, в предварително изработения шаблон, който е общ за всички страници.

Професионалното страниране на вашият каталог, списание или книга, може да спести значителни средства при печата и води до много по-добър краен изглед на изданието. С което се придава цялостна завършеност и подреденост на самият продукт.
Страниране

top