28 креативни дизайна на календари

Обикновено календарите са със стандартен линеен дизайн и  няма много опции за повече творчество в дизайна на календари. Съгласни ли сте с мен ?
Е, вярно е, но  тук ще представим някои от най-креативните идеи за дизайн на календари .

28 Creative Calendar Design Ideas

Тази колекция представя идеи за дизайн на  календари с по-привлекателен външен вид. Въпреки че, всеки необичаен графичен дизайн не винаги е най-доброто решение,  за една добър дизайн на календар е важно, той да остане използваем функционално при представянето си въпреки по-различният си вид.  Разгледайте тази колекция и се вдъхновите за вашите бъдещи проекти за календари  които може да станат реални, чрез моите предпечатни услуги.

1. Дизайн на календар като галерия.

Galery Calender

Този календар в стил  галерия не само подчертава красотата на стена , но също така дава едно прекрасно усещане в стаята. Различни теми за различните месеци  създават един приятен за очите дизайн.

2. Дизайн на календар тип дартц мишена

Target Practice Dart Calendar

Този творчески дизайн на календар идва в опаковка от матирана черна дървена кутия, която от своя страна е доста стилна и елегантна. Илюстрациите на страниците в календара са диаграми, които са оформени като стрелба по мишени. Календара върви с два комплекта от дарц стрели в циан и магента цветове.

3. Дървен текстов календар

Wooden letterpress calendar

Този дизайн на календар е с дървен текст,с него любителите на типографията ще могат да черпят голямо вдъхновение. Интересното за този календарен дизайн е, че той няма точни дати, както има  набор от полета за година, месец и ден така, че потребителите могат да въвеждат дата сами.

4. Календар кофа за боклук

TRASH CALENDAR

Почти всички календари в крайна сметка отиват в кофата за боклук, но този дизайн на календар е специално предназначени за тази цел. Всеки календарен ден е чувал за боклук. Този креативен дизайн има силата да влияе на хората и тяхната дейност.

5. Оригами Календар

Origami Calendar

Друг творчески дизайн на календар с идея въз основа на Оригами, което е традиционно  японско изкуство за сгъване на хартия. Дизайнът на календара изглежда уникален и привлекателен, и по този начин придава чувство на живо до бюрото ви.

6. Календар за плетене

Stitched Constellation Calender

Този творчески дизайн на календар е вдъхновен от небесните съзвездиа  и го прави забавен подарък за вашите близки и приятели. Всеки комплект календар идва с 12 календарни карти, отпечатани с тъмно мастилото, една игла за бродерия и конци за бродерия, които светят в тъмното.

7. Магнитен календар

Magnetic Calendar

Това е още един красив дизайн за календар. Това е един вечен и лесно персонализиран магнитен календар. Той е проектиран от Seriy и Igor Chebotaryov, и би било идеално за всеки, който иска творчески календар за следващата година.

8. Дизайнерски календар

2014 calendar

Вие сте любител на типографията? Ако отговорът е да, тогава този дизайн на календар е за вас. Този творчески календар е перфектна комбинация от голяма типография и творчески графичен дизайн, който е проектиран с персонализиран шрифт, наречен Reboot.

9. Митологичен календар 2014

Bestiarium Calendar 2014

Ето още един привлекателен календар дизайн за вас, който се основава на няколко митични и митологични същества. Тъй като това е доста необичайно за календарен дизайн, то със сигурност ще бъде интересен подарък.

10. Colorful Letterpress Desk Calendar

Colorful Letterpress Desk Calendar

Това е друг календарен дизайн. Colorful LETTERPRESS Desk Calendar е отпечатан върху чист памук и допълнително дебел картон и е отпечатан със стара валяк на пресата, а тя дава съблазнителен визуален аспект.

11. Креативен календар

Creative calendar 2014 by Alexander Khomutov

Този календарен дизайн е създаден от Alexander Khomutov и креативността в този  дизайн на календар със сигурност ще превземе сърцето ви. Художникът внимателно е смесил всички елементи за добър дизайн и предлага този елегантен календар с творчески и уникален дизайн.

12. Визуален календар

A Visual Year 2014 Calendar

Друг визуално привлекателен дизайн за календар е представен тук, който се откроява от останалите обикновени дизайни заради уникалната си визуализация. Той е проектирана по доста уникален начин.

13. Моят зоопарк

My Zoo 2014

Този календарен дизайн е част от графичен дизайн проект и  е създаден от Mauresa Hankinson. Този календар дизайн се нарича моят зоопарк, защото всеки месец е проектиран да бъде различно животно.

14. Спираловиден календар

2014 Swirl Spectrum Calendar

Faraz Халид е създател на тази творческа концепция на календара, и като е посочено в името, календара е със спираловиден дизйан, който е просто изключителен.

15. Календар тениска

Calendar t-shirt

Този дизайн на календар върху тениска е създаден не само за да покаже датата. Потребителите могат да носят тази фланелка, но дизайнът му ще изтече след една година. А писалка е прикрепена към тениската, така че собственикът може да попълни една кутия за всеки ден, за да се знае, че тениската се използва.

16. The World’s First Camera Lens Calendar

The World’s First Camera Lens Calendar

Този настолен календар е проектиран с формата на обектив на камера, което го прави доста атрактивен и с различно дизайнерско мислене за изработка на календар. Този зашеметяващ дизайн на календар показва дати от 2008 до 2032, и тежи над 4 килограма. Пръстените за фокус, скоростта на затвора и блендата се използват за показване на годината, месеца и датата.

17. Календар от кръгове

Ring Calendar

Този прост  дизайн на календар не само изглежда добре на стената, но също така дава удовлетворение за взаимодействие с неговите прости елементи.

18. Календар една ябълка на ден

An Apple a Day Wall Calendar

Ето още един вдъхновяващ календарен дизайн за вас, който ни напомнят на известната поговорка, че една ябълка на ден държи доктора далеч от мен.

19. Календар пъзел

Puzzle Calendar

Различни цветни блокове се използват за създаването на този творчески календар – пъзел. Можете да пренаредите блока, за да промените външния вид на вашия календар всеки месец.

20. Креативен дизайн на календар: Chromo-Shredder

Още една интересна и творческа идея за календар. Устройството непрекъснато реже хартията на календара всеки един ден, минута след минута, час след час.

21. Офис календар

Office Calendar

Този творчески дизайн на календар е най-добрият избор за вашето офис бюро, като дизайнът му е много проста и отнема по-малко място, като същевременно е достатъчно креативен, за да ви даде нова вълна на вдъхновение.

22. Календар мастило

Creative Calendar Designs: Ink Calendar

Този календар използва капилярен път за мастилото по който се  разпространява по хартия, за да се покаже датата. Това е изключително брилянтна идея за календар и е проектиран от испанския дизайнер Оскар Диас.

23. Календар чаша за кафе

Coffee Cup Calendar

Календарът е  добър офис подарък, който не само показва, датата, но също може да се използва, за изпиване на горещо, ароматно кафе. Чинийката е с дата, отпечатана върху нея и чашата има стрелка за указване днешна дата.

24. Календар на живота

Life Calendar: Love Life, Day by Day

Тази красив и вдъхновяваща календар е от серия различни календари, които подчертават един аспект на живота. Идеята е много готина и сърдечна.

25. Календар типография

Typography Calendar

Друг красив дизайн на календар за любителите на типографията, който идва с някои шрифтове, които можете да се смесват, за да създадете добре изглеждащ  календар.

26. Невероятен черен календар

Awesome black Calendar 2013

Този прост черен календар ще бъде идеалният избор за тези, които обичат черен цвят. Дизайнът е страхотен и въпреки това доста прост.

27. Календар кубче

The Cube Calendar

Този творчески дизайн  на куб календар е създаден от Филип Стромберг. Това е един забавен дизайн за календар и също така може да се даде като подарък.

28. Тостер настолен календар

Tastee Toaster Desktop Calender

Това е календар тип хартия играчка, която е с форма на тостер. календар е с 6 тост филийки, на всяка от която са напечатани по два месеца от годината (отпред и отзад).

Tags

top