Защо е добре да имате продуктови снимки ?

Една добре направена професионална продуктова снимка подтиква желанието на човека, който я гледа да притежава заснетият продукт. Това означава, че добре представените продукти, ще могат да се продадат много по-бързо.

Онлайн търговията има доста голям дял от пазаруването сред потребителите и става все по-предпочитан начин за продажба на стоки, но те няма да са успешни, ако снимките на артикулите са с лошо качество или изобщо липсват. Качествените и добре обработени продуктови фотографии са много важи и за печатната реклама – каталози, флаери, брошури, дипляни, билбордове и др.

Искате да закупите някакъв определен продукт и почвата да гледате в Интернет или в някакви печатни материали, подсъзнателно качествените и добре акцентирани продукти Ви се виждат, по-интересни и с по-високо качество. По този начин Вие се спирате на тях и купувате именно тях.

Все по-често е първото впечатление, което си остава в клиентите за Вашите продукти е именно от тяхното визуално представяне. Поради тази причина е препоръчително Вие да разполагате с добри продуктови снимки на продуктите Ви с добър акцент върху тях, който ги представя в най-добрата им светлина.

Предлагам на вниманието Ви услугите предлагани от мен в сферата на фотографията.

Продуктова фотография

Продуктова фотография е заснемането на отделни артикули, които обикновено са на бял фон, за да се вижда ясно и точно продуктът, който се заснема. Тези снимки са предназначени за използване в каталози, брошури, уеб сайтове или онлайн магазини, затова могат да се нарекат и каталожни снимки.

Ретуш, изрязване и обработка на снимки

Не всеки може да си позволи професионална продуктова фотография, затова предлагам на своите клиенти обработването изрязването и ретуширането на предоставени от тях снимки.

top