Графичен и уеб дизайн Графичен и уеб дизайн

Референции

С настоящата референция изразяваме благодарността си към НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ, за професионализма и уменията му за работа със специфични изисквания.
Фондация ИНТЕРМЕДИЯ подпомага и насърчава ползването на информационните технологии в икономическия сектор, консултира стопански и неправителствени организации при създаване на визуална идентичност, изготвяне на рекламно-информационни материали и позициониране в интернет среда.
С НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ работихме от септември до декември 2016г. През този период на съвместна ни работа изработихме визуалната идентичност и графичния дизайн на рекламни материали за наш партньор, както и корпоративен уеб сайт. Той допринесе за иновативната му визия, както и за оригиналния начин за представяне на продуктите. Получихме изключително професионално и компетентно съдействие при съвместната ни работа.
С притежавания професионален опит, креативност и отговорно изпълнение на поставените задачи, НИКИФОР ЖАН СТОЯНОВ заслужава доверието на бъдещите си клиенти.

Н. Георгиева – изп. директор

Алекс Анев

Ползвам дизайнерските услуги на Никифор Стоянов от близо две години. Изключително адекватно  поведение от негова страна. Действа бързо, разбира лесно и спазва зададените срокове. Ако мога да говоря за летва на очакване, няма да се поколебая да кажа, че не само я покрива, а почти винаги надминава очакванията ми. Макар да е външен изпълнител, работи с нас така лесно и удобно, сякаш е част от нашата фирма или е в нашият офис. Не е трудно да подада добра препоръка, истината е всъщност, че зад историята на нашата съвместна дейност стоят вече силни аргументи и реализирани проекти, които всеки, който иска да погледне може да го направи. В заключение, искам да кажа, че когато делата говорят сами за себе си, всичко изписано или казано преминава на заден план. Сърдечно благодарим за оказаната подкрепа и реализираните графични проекти! Продължавай все така! Обичай работата си и дръж верният курс. Не е трудно да си най-добрият… просто всеки ден се стреми към това!

Алексей Анев – Президент

Save

Save

martin-zlatev

Много сме доволни от съвместната ни работата с Никифор. Получихме изключително професионално  и компетентно съдействие от работата ни с него.  Креативен е, дава  много добри  идеи и работи бързо. Препоръчваме ме го специално на тези, които държат на качеството и коректността.

Мартин Златев – Управител

Save

 

графичен дизайн на логоУважаеми дами и господа,
Настоящата референция е издадена от „ТИАМО КОНСУЛТ“ и е изготвена в резултат на професионалната  и компетентна работа на Никифор Стоянов. Познаваме работата му повече от 10 години, като през целия период освен развитие и усъвършенстване, използва креативност, която ни помага при избор на дизайнерско решение. Никифор обича работата си, а изработеното с желание носи успех.
Опитайте от успеха на Фори.

Агенция за недвижими имоти, фасилити и пропърти мениджмънт, юридически консултации

Save

Save

Дентална лаборатория
Дентална лаборатория

Нашите клиенти са лекари- стоматолози и кардиолози. Това са хора, които имат нужда от качествена и конкретна информация.
Често добавяме актуализации и допълнения, защото новостите в нашата област са ежедневие.
Изработката и поддръжката на сайта за един такъв бизнес трябва да е поверена на професионалист.
Фори разбра точно какво ни е нужно и го изпълни, като дори надхвърли очакванията ни.
Бих споделила, че е четвърти уеб дизайнер, към който се обръщаме и пети няма да има 🙂

Кристина Кирилова – Управител

Радослав Борисов

Никифор Стоянов, повече познат като Фори е изключително трудолюбив професионалист в графичният и уеб дизайна! Съвместно с него през годините имаме планирани и осъществени много проекти за фирмата, в която бяхме колеги. Винаги е бил отзивчив и деен в работата си. Преди две години започнах свой проект и първия човек, за който се сетих, за да реализирам плановете си беше Фори. Креативността и отзивчивостта му не оставиха съмнение в мен, че съм взел правилното решение да доверя разработването на проектите си на Фори! Препоръчвал съм го и на други мои познати и те също са доволни от свършената работа и не на последно място от начина, по който е изпълнена! Благодарен съм, че го познавам и мога да го препоръчам с чиста съвест!

Радослав Борисов – Личен треньор и мотиватор

Save

Клиенти